Hulp nodig?

Veel zorgen, veel piekeren
Er gaan veel slapeloze nachten overheen, om als boer of tuinder tot het inzicht te komen dat het op het bedrijf niet gesmeerd loopt. Vaak gaat dit gepaard met veel gepieker en getob. Je vraagt je af: “Hoe moet het nu verder?” en “Ben ik wel op de juiste manier bezig?”. Dan is het geen overbodige luxe om eens stil te staan bij een aantal zaken die u ervaart op het bedrijf, binnen het gezin en in uw omgeving.

In vertrouwen en zonder kosten
De vrijwilligers van Zorg om Boer en Tuinder bieden een luisterend oor, telefonisch of tijdens gesprekken aan de keukentafel. Wij luisteren, zijn uw klankbord en helpen een weg uit de problemen te vinden. Daarbij hebben we tijd en aandacht voor u! Onze hulp is vertrouwelijk en er zijn voor u geen kosten aan verbonden.

In uw zoektocht naar een toekomst met perspectief bieden wij ondersteuning. Onze vrijwilligers helpen u de zaak weer op de rij te krijgen en de regie weer in eigen hand te nemen. Daarbij maakt Zorg om Boer en Tuinder gebruik van een uitgebreid netwerk van deskundigen op allerlei terreinen waar we u mee in contact kunnen brengen.

Kies uw regio en maak kennis met onze vrijwilligers

Gewoon hulp vragen!
Jaarlijks voeren de vrijwilligers van ZOB ruim 400 “luisterend oor”-gesprekken. U bent dus zeker niet de enige die zoekt  naar ondersteuning. Iedere vraag is uniek, maar nooit te complex om een gesprek over te voeren. Weet u niet hoe u verder moet? Hulp vragen is heel gewoon.

Wat is uw vraag?

Reacties zijn gesloten.