Ondersteuning van vrijwilligers en bestuur

Aan elke regio is een coach verbonden. Deze coaches faciliteren (als vrijwilliger) intervisiebijeenkomsten met de vrijwilligers van hun eigen regio. Daarnaast ondersteunen zij de vrijwilligers zodat die op professionele wijze hun werk gericht op de hulpvragers kunnen uitvoeren.

Maak kennis met onze coaches

Marjan Meijers

Marjan Meijers (1969) runt samen met haar man een vleesvarkensbedrijf in Leersum. Daarnaast heeft ze een eigen mediationpraktijk. "Soms als er ingrijpende zaken spelen is het fijn als er iemand tijd voor je neemt en je helpt om in een goed gesprek de zaken op een rijtje te zetten. Soms is daar een professional voor nodig, maar in andere gevallen kan dat ook prima met een vrijwilliger uit de agrarische sector die begrijpt waar je het over hebt."

 

Johan Weerkamp

Johan Weerkamp uit Ede coacht vrijwilligers voor ZOB in regio Zuid. Werkzaam als zelfstandig mediator/adviseur. Door werk en afkomst een leven lang betrokken bij de agrarische sector. "Het mentale aspect van beëindiging, omschakeling en hanteren van tegenslagen wordt onderschat. De successen staan in de schijnwerpers; zij die tegenslagen te verwerken krijgen in de schaduw. Soms een zelf gekozen schaduw. De primaire sector loopt leeg. Ik weet uit ervaring wat het betekent voor individu, gezin en familie. Zij verdienen erkenning en steun." 

Josje de Koning

Josje de Koning is als coach in regio West actief. 

 

Juliëtte Bouwman

Als geboren en getogen Groningse en ondernemerskind, is Juliëtte de nuchterheid zelve.
Haar analytische vermogen en het contact maken vanuit het hart is haar kracht.
Sinds 2009 heeft zij haar eigen bedrijf als gecertificeerd coach & manager.
Bij Zorg om Boer en Tuinder coacht en begeleidt Juliëtte de vrijwilligers in regio Noord door er te ‘zijn’ en te ‘reflecteren’.

Reacties zijn gesloten.