Regio Noord

Actief in Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland

Bel ons: 06-12132894 Claudia Hooiveld (Coördinator hulpvragen)

of mail: noord@zorgomboerentuinder.nl

Maak kennis met onze vrijwilligers

Claudia Hooiveld

Claudia Hooiveld (1970) uit Emmeloord komt van een akkerbouwbedrijf in Lelystad en werkte onder meer als financieel adviseur voor agrarische- en MKB-ondernemers. "Agrarische ondernemers help ik graag verder om te onderzoeken of ze dat doen wat ze ‘werkelijk’ willen doen en past bij hun als persoon. Bedrijfsoverdracht, investeringen, omschakeling of moeizame communicatie binnen het familiebedrijf zijn dé momenten om open te staan voor reflectie. Door mijn achtergrond sta ik graag agrarische ondernemers bij die tijdelijk een steun in de rug nodig hebben of willen klankborden om daarna weer zelfstandig verder te kunnen."

T 06 121 328 94
E noord@zorgomboerentuinder.nl

Jan Breimer

Jan Breimer uit Lemmer heeft ruim dertig jaar gewoond en gewerkt op een melkveebedrijf in Oosterzee. "Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Zorg om Boer en Tuinder. Ik zie het als persoonlijke uitdaging om een luisterend oor te zijn voor boeren en tuinders in zwaar weer en om ondersteuning te geven wanneer dat mogelijk is."

T 06 221 912 65

Arjen Veninga

Arjen Veninga uit Akkrum beëindigde na 25 jaar zijn melkveebedrijf in 2011. "Wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, is dat de scheidslijn tussen wanneer het goed of niet goed gaat dun is. Aan de andere kant heb ik ervaren dat er iedere keer weer kansen zijn. Het kan dan fijn zijn wanneer iemand in een moeilijke periode naar je luistert."

T 06 196 730 32
E acm-veninga@hotmail.com

Bertus Stormink

Bertus Stormink uit Marknesse is opgegroeid op een gemengd bedrijf in Oene (IJsselstreek). Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest in het landbouwonderwijs, werkte hij 22 jaar bij als agrarisch bedrijfsadviseur bij Countus accountants in Flevoland en Overijssel. "In mijn werk heb ik veel agrariërs met hun gezinnen begeleid bij economische en sociale vraagstukken. Gezien mijn betrokkenheid bij de agrarische sector en mijn ervaring bij begeleiding van agrarische ondernemers en gezinnen wil ik graag ondersteuning geven bij hulpvragen."

T 06 837 046 43 of 0527 201 346
E bertus@stormink.eu

Jouk Dunnink

Jouk Dunnink (1956) startte als zelfstandig ondernemer in 1983 op een klein varkensbedrijf in Koekange en bouwde dit uit naar een gesloten bedrijf met zeugen en vleesvarkens. "In 2015 konden we de mest van onze varkens niet meer kwijt en daarom moesten we stoppen met ons bedrijf. Toen hebben we enkele keren contact gehad met Zorg om Boer en Tuinder. Die gesprekken hebben mij geholpen om tot een goede beslissing te komen. Nu wil ik op mijn beurt graag anderen tot steun zijn."

T 0522 442 654
E joukenhannie@dunnink-spoelman.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.